Nyomtatás

2009-2010-es szezon 6. ford.: Isztimér-Nagyveleg

2009.09.20.: Isztimér SK – Nagyveleg 2 – 0 (0-0)

Gól: Janecz Márk, Sarudi János

v.: Gödri Cs. sl.: Szalai; Janecz; Fekete; Polczer

Isztimér: Nagy – Fekete; Jasinka; Polczer – Bregócs J.; Szalai (Laczkó 62.p.); Flórián (Sarudi 84.p.); Rohrbach (Tóth 88.p.)– Vörös (Szenner 52.p.); Janecz; Bozsoki (Pánczél 89.p.)

Ismét nagyszámú közönség (akik dobbal, kürtökkel felszerelve jöttek a mérkőzésre) előtt léphettünk pályára, kissé meleg időben, a jócskán megerősített velegiek ellen, két állandó kezdőjátékosunk nélkül.

Az első percek mezőnyjátékkal teltek, majd a 4. percben egy jobb oldali vendégakció végén kellett Nagynak bravúrral védenie. A 10. percben Rohrbach beadását Szalai fejelte a kapu mellé. A 14. percben baloldali vendégszabadrúgás vágódott veszélyesen mellé. A 22. percben a vendégek már sokadik szögletüket rúgták, ebben az időszakban sok hibával játszottunk, a vendégek ezeket kihasználva ügyesen kombináltak. A 25. percben Vörös jó labdával ugratta ki Janeczet, de a kapus felszedte előle a játékszert. A 36. percben Szalai távoli lövését védte nehezen a vendégek hálóőre. A 37. percben Nagy védett bravúrral egy távoli megpattanó vendéglövést. A 45. percben Janecz fejelt le egy labdát, melyet Bozsoki alig lőtt a kapu mellé.

A második félidőt harcosabban kezdtük, amit jelzett az is, hogy az első tíz percben a vendégek át sem lépték a félpályát, valamint több szögletet is rúgtunk. Közben a 4. percben egy ütközésnél Vörös megsérült, le kellett cserélni. A 15. percben három szögletet is rúgtunk egymás után, a végén nagy helyzetben Janecz a védőkbe rúgta a labdát. A 19. percben vendég szabadrúgást kellett Nagynak szögletre ütnie. A következő percben Rohrbach jó beadását Janecz jó helyzetben fejelte a kapu fölé. A 24. percben fellazult a védelmünk, melynek eredményeként nagy vendéghelyzet maradt ki. Egy perccel később Nagy egy éles beadást ütött tovább, melyet a vendég támadó kapura lőtt, de Jasinka a gólvonal elől kivágta a játékszert. A 30. percben megtört a jég: középről Janecz „Torghelle” Márk kapott egy remek kiugratást, melyet higgadtan helyezett a kapu jobb sarkába, 1-0. Egy perc múlva egy vendég szabadrúgást védett Nagy. A 33. percben ismét a hazai 75-ös védett magabiztosan egy lövést. Majd az ellentámadásnál Laczkó átadását Janecz lőtte el kapásból de a vendégek kapusa bravúrral szögletre tudott menteni. Majd a 36. percben Bregócs léc alá tartó lövését védte bravúrral a velegi hálóőr. Két perccel később Szenner nagy helyzetben lőtt kapásból mellé, majd Flórián futtából leadott lövése kerülte el a kaput. A 41. percben Bozsoki verekedte be magát a 16-oson belülre, de elhamarkodottan mellé lőtt. A 44. percben Laczkó átadását Sarudi higgadtan rúgta a bal alsó sarokba, 2-0. Egy perccel később Bozsoki beadását Szenner elhamarkodottan lőtte a kapu mellé.

Nagyszerű, színvonalas, kemény mérkőzésen ismét győztünk, nagyszerű eredmény ez a volt megye II-es játékosokkal felálló Nagyveleg ellen. A meccs végén ismét joggal zúgott a vastaps és a „Szép volt Fiúk!”

Meg kell még említeni a nagyszerűen, végig szurkoló hazai nézőket, akik nagyban hozzájárultak a CSAPAT sikeréhez.

Jók: NAGY; Polczer; Janecz

Szép volt Fiúk! Hajrá Isztimér

id. Szabó Miklós, Obuch Zoltán