Nyomtatás

TOP PÁLYÁZATAINK

TOP PÁLYÁZATAINK

 

 

A kedvezményezett neve: Isztimér Község Önkormányzata

 

A projekt címe: Isztimér Község Önkormányzat épületeinek energetikai korszerűsítése

 

A szerződött támogatás összege: 39 207 848,- Ft

 

A támogatás mértéke: 100%

 

A projekt tartalmának bemutatása:

 

Jelen projekt tárgya Isztimér Község Önkormányzata tulajdonában és üzemeltetésében levő Polgármesteri Hivatal épület korszerűsítése, és a fűtési energiaigény csökkentése. Ez az épület külső határoló felületeinek hőszigetelésével, nyílászáróinak cseréjével, illetve a fűtési rendszer korszerűsítésével érhető el.

Fűtéskorszerűsítés kapcsán új kondenzációs gázkazán, valamint a szabályozhatóság kiépítése történik meg. A hőleadók cseréje is tervezett tekintve jelenlegi állapotukat. A Hivatal épületén 4,5 KW-os inverter háztartási méretű kiserőmű, napelemes rendszer kerül elhelyezésre.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.11.30

 

A projektazonosító száma: TOP-3.2.1-15-FE1-2016-00018

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A kedvezményezett neve: Isztimér Község

Önkormányzata

 

A projekt címe: Isztimér egészségügyi alapellátásának fejlesztése

 

A szerződött támogatás összege: 24 984 845,- Ft

 

A támogatás mértéke: 100%

 

A projekt tartalmának bemutatása:

 

Az Isztiméri orvosi rendelő épületének jelenlegi állapota szűkös, korszerűtlen és nem felel meg az érvényben lévő előírásoknak (ÁNTSZ egészségügyi minisztérium előírásai). Ezen okokból az épület átalakítása és bővítése szükséges.

Az orvosi rendelő átalakítására tervezett fejlesztés keretei között az új épületrész kerül kialakításra, az előkert területén, új, vasbeton bejárati lépcsővel és terasszal, valamint WG300 mobil mozgássérült emelővel. A belső átépítéssel kialakításra kerül egy új mozgássérült WC a jelenlegi mosdók helyén, egybenyitással. Az új épületrészben új előtér készül, elkülönítve a Betegeket és az érkező egészséges kismamákat. Továbbá új Betegváró került tervezésre, mely kapcsolódik az orvosi rendelőhöz. A bővítmény elé új kerítés és bejárat kerítésajtó készül. A bővítésen 3 réteg üvegezésű, korszerű műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre, valamint a meglévő épület két korszerűtlen nyílászáróját is 3 réteg üvegezésű, korszerű műanyag nyílászáróra cseréljük.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.10.30

 

A projektazonosító száma: TOP-4.1.1-15-FE1-2016-00009