Nyomtatás

Hírek és újdonságok!

Kedves Olvasók!

Szeretném Önöket tájékoztatni a könyvtár legfrissebb híreiről. Megérkezett a Könyvtárellátótól az első szállítmány, 21 darab könyv, mind nagyon szép kivitelű, értékes munka.

Először a gyerek figyelmét hívnám fel – de felnőttek számára egyaránt izgalmas és érdekfeszítő olvasmány – J.K. Rowling összes eddig megjelent Harry Potter kötetére, melyek kölcsönözhetők a könyvtárban. Böszörményi Gyula Gergő sorozatának minden kötetét is megtalálhatjátok nálunk. Geszti Péter a következőket mondta ezekről a regényekről: „Psszt! Ha Te is kinyitod ezt a könyvnek látszó bűbájcsapdát, rájössz, hogy az élet mesébe illő.” Magam is olvastam a Gergő és az álomfogók című kötete, ami elbűvölt, nem tudtam letenni.

Nektek ajánlanám még A neveletlen hercegnő naplója című könyvet. Kíváncsi lennék a véleményetekre, mert több kötete is van, de csak akkor rendelem meg, ha Nektek tetszik. Felnőttek és gyerekek egyformán haszonnal forgathatják a Gyöngy ékszerek című szép könyvet, amelyből ötleteket kaphatnak nem csak ékszerek, hanem egyéb más dísztárgyak készítéséhez is.

A felnőtt olvasóknak ajánlanám a Nobel – díjas Kertész Imre regényt, a Sorstalanság-ot, valamint Müller Péter kitűnő könyvét, a Szetetetkönyv –et.

Aki a szép igaz emberi történeteket szereti, ajánlom a számár Méhes György: Szép szerelmek krónikája című regényét. Wass Albert kötete is lett könyvtárunknak, az Adjátok vissza a hegyeimet című.

A népszerű író Dan Brown Da-Vinci kód című regényét is kölcsönözhetik, ami annyira izgalmas, hogy garantáltan elfelejtik olvasása közben minden bújukat, bánatukat.

Ajánlanám még a kiskerttulajdonosoknak a kertműveléssel, növényvédelemmel kapcsolatos munkákat, amelyek segítségükre lehetnek a tavaszi munkálatokban.

Várom Önöket minden héten hétfőn 14-18 óra között, valamint csütörtökönként délelőtt 10-12 óráig és délután 16-18 óráig.

Isztimér, 2007. márc. 5.
Üdvözlettel:
Szolga Ferencné könyvtáros