Nyomtatás

2009-2010-es szezon 9. ford.: Csákvár II-Isztimér

Csákvár II – Isztimér SK 2 – 0 (2-0)

Gól: -

Jv.: Földi J. s.l.: Bozsoki; Szele

Isztimér: Nagy – Bregócs B.; Szele; Polczer – Fekete (Flórián 30.p.); Piller G.; Jasinka; Bregócs J. (Laczkó 63.p.) – Sarudi (Bozsoki 46.p.); Janecz (Pánczél 81.p.); Szenner (Szalai 59.p.)

Az utóbbi két sikertelen mérkőzés után is szép számmal kísérték el szurkolóink a csapatot, a kiváló minőségű csákvári pályára. Még el sem kezdődött a mérkőzés, a hazaiak az első percben egy szöglet után a kapuba juttatták a labdát, 1-0. A 3. percben Bregócs J. lőtt mellé. A 9. percben Piller távolról lőtt a kapu mellé. A 15. percben Janecz beívelése Sarudihoz került, aki gyengén lőtt, majd a védők felszabadítottak. Nem sokkal később Sarudi labdáját Janecz perdítette alig mellé. A 18. percben Polczer labdáját Fekete fejelte mellé. A 22. percben egy jobb oldali beadást követően a hazaiak támadója zavartalanul fejelte a kapuba a labdát, 2-0. A 27. percben Bregócs J. szép beadása találta óriási helyzetben Janeczet, aki csúnyán mellé fejelt. A 33. percben Bregócs J. beadását Janecz fejéről szedte le a kapus. A 41. percben Bregócs J. beadása találta gólhelyzetben Sarudit , de Ő gyengén mellé fejelt. A 43. percben veszélyes hazai ellentámadás végén Nagy bravúrral szedte le a beadást. Az első félidőben fölényben, de sok hibával játszottunk, helyzeteink kimaradtak, a hazaiak pedig lőttek két gólt.

A 49. percben Bozsokit rántották le a 16-oson belül, de a jogos büntető elmaradt. A hazaiak a második félidőben okosan lassították a játékot. A következő említésre méltó eseményre 20 percet kellett várni, addig szabálytalanságokkal tarkított mezőnyjáték folyt a pályán. A 69. percben Piller lőtt távolról, majd Janecz jó helyzetben elhamarkodottan mellé lőtt. A 71. percben a hazaiak védőjét második sárga lapja után a játékvezető kiállította. A 74. percben Flórián bal oldali szabadrúgását Janecz fejelte kapura, melyet a kapus óriási bravúrral kiütött, majd a kipattanót Laczkó óriási helyzetben fölé fejelte. A 76 percben a játékvezető két kézzel lökte el a reklamáló Szalait, ilyet futballpályán ritkán látni. A 78. percben egy rossz szerelés után 11-eshez jutottak a hazaiak, melyet Nagy hárítani tudott, maradt a 2-0. A 80. percben Szalai remek labdáját Bozsoki hosszan vette át, így oda lett a helyzet. A 83. percben Bozsoki jó helyzetből lőtt fölé. A 87. percben Szele mentett nehéz helyzetben.

Sajnos ezen a mérkőzésen sem sikerült a helyzeteinket kihasználni, így hiába játszottunk fölényben, az eredmény elmaradt. Gödörben van együttesünk, de ki lehet, ki kell lábalni belőle, mert jön egy „örökrangadó”, Fehérvárcsurgó ellen.

Jók: Szele; Flórián

Hajrá Isztimér!!!

Id. Szabó Miklós; Obuch Zoltán