Nyomtatás

2009-2010-es szezon 8. ford.: Isztimér-Vereb

2009.09.26.: Isztimér SK - Vereb 0 – 1 (0-1)

Gól: -

v.: Csupor R. sárga lap: Rohrbach; Sarudi

Isztimér: Nagy – Fekete (Bregócs B. 40.p.); Jasinka; Polczer – Bregócs J. (Sarudi 64.p.); Piller; Szenner; Rohrbach – Laczkó (Szalai 68.p.); Janecz; Bozsoki

Ismét nagyon sok szurkoló várta csapatunkat, kiegészülve egy angliai vendéggel, aki meglátogatta a régi játszótársakat. Mindenki azt várta, hogy CSAPATunk gólzáporos győzelmet arat a tabella utolsó helyezettje ellen.

A második percben Szenner szögletét Jasinka éppen csak a kapu mellé fejelte. A 4. percben parázs jelentek játszódtak le a vendégkapu előtt, többen gólt rúghattak volna, de kimaradt a helyzet. A 10. percben újabb tűzijáték, előbb Bozsoki majd Janecz lövését blokkolták. Az első negyedórában uraltuk a játékot, sajnos eredmény nélkül. A 23. percben Bozsoki hagyott ki óriási helyzetet. A vendégcsapat játékosai csak elvagdalták a labdát, minden teketória nélkül. A 29. percben egy felszabadítás után Bozsoki fejelt alig mellé. A 34. percben (véleményes) 11-eshez jutottak a vendégek. Az első lövést még védte Nagy, de a kipattanót már a hálóba vágta vendégjátékos. A 42. percben ismét Bozsoki hagyott ki egy nagy lehetőséget. Ilyen a foci, a kimaradt helyzetek után a vendégek szereztek gólt.

A második félidő 2. percében Rohrbach beadását Bozsoki fejelte fölé. A 4. percben jobb oldali szabadrúgás, Janecz lövését szögletre mentették, majd Szenner gyenge lövését védte a kapus. Görcsösen, sok hibával játszottunk ezekben a percekben. A 13. percben Rohrbachot az utolsó védő rántotta le, amiért kiállították a vendégek védőjét. A 19. percben Polczer lőtt távolról éppen fölé. A 20. percben Pillert rúgták fel a 16-oson belül, de a büntető elmaradt. A 23. percben Szenner szögletét Bregócs B. jó helyzetből fejelte éppen fölé. Egy perc múlva Janecz lőtt elhamarkodottan a kapu mellé. Rohantunk az eredmény után, de tucatnyi gólhelyzet is kevés volt a gólhoz. A 30. percben Bozsik ismét nagy helyzetben hibázott. A vendégek lelkesen játszottak, mi pedig érthetetlenül rosszul, gyengén. A 40. percben előbb Bozsoki hibázott ismét jó helyzetben, majd Sarudi is rossz megoldást választott jó helyzetben, végül pedig Szalai lőtt fölé. Egy perc múlva Sarudi szép cselek után lőtt, a kapus csak a kapufa segítségével tudott hárítani. Az utolsó percekben egy szöglet ment el mindenki előtt, majd Polczer lőtt fölé, végül pedig egy 30 méteres szabadrúgást lőtt fölé Szalai. Sajnos gyengén, sok hibával játszottunk, és így nem érdemeltünk pontot ezen a mérkőzésen.

Sajnos Csapatunk ezen a mérkőzésen nagy pofont kapott, de innen fel kell (és ez a CSAPAT fel is tud) állni, és menni tovább a megkezdett úton, és újra győzni, visszaszerezni az elhullajtott pontokat.

Jók: -

Hajrá Isztimér!!!

id. Szabó Miklós, Obuch Zoltán