Nyomtatás

SZJA 1% felhívás

Tisztelt Lakosság!

Az Isztimér Községért Közalapítvány nevében tisztelettel megköszönjük, hogy az elmúlt évben személyi jövedelemadójuk 1 %-át felajánlották szervezetünk részére.

A felajánlott összeg 171.992,- Ft volt, melyet az Isztimér, Köztársaság u. 77 -97. sz Polgármesteri Hivataltól a Postáig terjedő járdaszakasz térkövezésére fordítottunk. A teljes munkadíj 1.479.000,- Ft volt. A munkálatokat 2009-ben is szeretnénk folytatni – lehetőségeinkhez mérten. Alapítványunk támogatja a település honlapjának kialakítását, folyamatos működését is. Kérjük, hogy amennyiben céljainkkal egyetért és erre lehetősége van, támogassa alapítványunkat személyi jövedelemadója 1 %-ának felajánlásával. Az alapítvány adószáma: 18496512-1-07. Adományaikat előre is köszönjük! Isztimér Községért Közalapítvány RENDELKEZŐ NYILATKOZAT A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL

A kedvezményezett adószáma:

1 8 4 9 6 5 1 2   1   0 7

A kedvezményezett neve: (nem kötelező kitölteni)

ISZTIMÉR KÖZSÉGÉRT KÖZALAPÍTVÁNY TUDNIVALÓK:

Ezt a nyilatkozatot csak akkor töltse ki, ha valamely társadalmi szervezet, alapítvány vagy külön nevesített intézmény, elkülönített alap javára kíván rendelkezni. A nyilatkozatot tegye egy olyan postai szabvány méretű borítékba, amely e lap méretét csak annyiban haladja meg, hogy abba a nyilatkozat lehelyezhető legyen.

FONTOS! A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az ÖN NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS AZ ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tünteti fel.