Nyomtatás

2009-2010-es szezon 7. ford.: DISE Pátka-Isztimér

2009.09.26.: DISE Pátka - Isztimér SK 2 – 2 (1-1)

Gól: Jasinka Mihály; Bozsoki Gábor

v.: Sülyi J.
sárga lap: Bregócs J.

Isztimér: Nagy – Fekete; Piller; Polczer – Flórián (Szenner 52.p.); Jasinka; Szalai (Sarudi 75.p.); Bregócs J. (Kádár 88.p.) – Laczkó; Janecz; Bozsoki

A várakozásoknak megfelelően igen szép számú nézősereg (immár természetesen sokkal nagyobb létszámú isztimérivel) fogadta a második és a listavezető rangadóján a feleket.

Már az első percben helyzetünk adódott, melyet a védők szögletre mentettek. A szögletet Janecz végezte el, melyet Jasinka bólintott a kapuba, 1-0. Az 5. percben egy hazai akció végén Nagy szedte fel a labdát a támadó elől. A 11. percben a vendég védelem hibájából hazai helyzet alakult ki, de a labda mellé szállt. Egy perc múlva Bregócs távoli lövését védte a kapus. A 15. percben Jasinka távolról lőtt alig mellé. A 19. percben tűzijáték alakult ki a hazai kapu előtt, először Janecz találta el rosszul a labdát, majd Bregócs lövését védte a kapus. Két perccel később Piller hibázott nagyot, melyből a vendégek támadója gólt szerzett, 1-1. A 27. percben Piller hibája után a vendégek lőttek a kapu fölé. A 37. percben távoli hazai szabadrúgást védett Nagy szépen. A félidő második felében rengeteg hibával és kishitűen játszottunk, teret hagyva a hazaiaknak, akik szerencsére csak egyszer éltek a lehetőséggel.

A második félidő első percében újabb védelmi hiba után, sikerült szögletre menteni a támadók elől. Majd a következő percben újabb hiba után maradt ki hazai helyzet. A 7. percben Szenner ugratta ki Janeczet, aki a kifutó kapus mellett ellőtte a labdát, mely a kapufáról sajnos kifelé pattant. A 11. percben Nagy védett egy vendég lövést. A 13. percben egy hosszú átadás utáni lecsorgó labdát Bozsoki vágott a hálóba, 1-2. A gól után a hazaiak edzője reklamált, melyért a játékvezető elküldte a kispadról. Lassan átvettük a játék irányítását, a hazaiak folyamatos szabálytalanságokkal tördelték a játékot. A 24. percben egy kavarodás után – mely közben többen is elrúghatták volna a labdát – a hazaiak a lábak között a kapuba lőtték a labdát, 2-2, váratlanul jött az egyenlítő gól. Az utolsó húsz perc mezőnyjátékkal telt, a kapuk már nem forogtak veszélyben.

Sajnos a CSAPAT 6 győztes mérkőzés után nem játszott jól, sőt sok hibával, illetve elég bátortalanul és így a mérkőzés összképe alapján reális eredmény született. Nem történt tragédia, menni kell tovább a megkezdett úton, az újabb győzelmek felé. A végig sportszerűen buzdító szurkolók a meccs végén ismét tapssal jutalmazták a továbbra is veretlen együttest.

Jók: FEKETE; Jasinka

Hajrá Isztimér!!!

id. Szabó Miklós, Obuch Zoltán