Nyomtatás

2005-2006-os szezon 13. forduló

A 13. fordulóban történt

13. forduló
Tíz emberrel is esélyünk volt a győzelemre…
XIII. ford.: Zámoly - Isztimér SK 1 - 1 (1-0)
Zámoly, 2005. november 6.

Gól: Kiss Zsolt

Kiálllítva: Sági L. (30.p.)

Lüktető mezőnyjátékkal indult az első félidő. Már az elején feltűnt, hogy a hazaiak rendkívül erőszakosan, helyenként igen durván játszottak. Csapatunk felkészült erre a harcmodorra, s a lehetőség szerint kerültük a törlesztést. A játékvezető nem volt ugyan velünk, ennek ellenére helyzeteink alapján már ebben a játékrészben eldönthettük volna mérkőzést. Kiss Zs., Rózsa, Háden ismét egymást múlták felül a jobbnál jobb helyzetek kialakításában és kihagyásában is. A játék képe alapján több gólos vezetésre kellett volna szert tennünk. Ezzel szemben egy előreívelt labdából a hazaiak szereztek gólt. 1-0. A játékvezető is beleerősített, s egyre másra ítélt ellenünk. Szerencsére ez nem vette csapatunk kedvét és továbbra is nagy elánnal játszva kényszerítettük akaratunkat ellenfelünkre. Még a 30. percben történtek sem szegték kedvét csapatunknak. Ekkor ugyanis a kezező Sági L.-t állította ki a játékvezető teljesen indokolatlanul. A kétségtelen szabálytalanságért legfeljebb sárga lap járt volna. Ellenfelünknél ennél durvább szabálytalanságért sokszor még figyelmeztetés sem járt. A félidő hátralévő perceiben a kiállítás miatt átszervezett csapatunk nem esett össze, és dicséretes módon nem adta fel a támadás lehetőségét sem.

A II. félidőben Polczer K. csereként állt be Háden helyett, s a korábbi sérülését feledtetve rendkívül hasznosan oldotta meg a rábízott feladatot. Neki is köszönhető, hogy csapatunk tovább folytathatta offenzíváját a győzelem megszerzése érdekében. Sajnos helyzetkihasználásunk csak mákszemnyit javult, amikoris Kiss Zs. sokadik helyzetét eredményes fejessel fejezett be és egyenlítette ki a hátrányt. 1-1 Az egyenlítést követően támadás –támadást követett ,de eredménytelenül. A helyzeteket továbbra is kihagytuk, így elmaradt a megérdemelt győzelem. Ellenfelünk teljesen elkészült erejével, és minden igyekezetével arra törekedett, hogy megakadályozza a győzelmünket. Ebben a játékvezető partnerük volt.

A győzelem azonban rajtunk múlott!

Összeállítás:
Nagy T. (6) - Piller F. (6); Szele Gy. (6); Sági L. (6-2=4) ; Polczer T. (6) - Piller G. (7); Kiss Zs. (7); Szabó J. (6); Örkényi F.(6) - Háden Z. (6); Rózsa I. (7)

Cserék:
Piller F.helyett Kovács F.(6) Háden Z.helyett Polczer K.(7)

A bajokság állása Szezonvégi értékelés!

Értékelés Isztimér SK 2005-2006 őszi szezon


Átlagosztályzatok:

Szele Győző 6,3 (7 osztályzat)
Szabó Miklós 6,0 (6 osztályzat)
Piller Gábor 5,9 (13 osztályzat)
Polczer Károly 5,7 (9 osztályzat)
Nagy Tamás: 5,6 (12 osztályzat)
Kiss Zsolt 5,6 (10 osztályzat)
Szabó József 5,4 (7 osztályzat)
Polczer Tamás 5,3 (13 osztályzat)
Kovács Ferenc 5,2 (4 osztályzat)
Kovács Kálmán 5,1 (9 osztályzat)
Örkényi Ferenc 5,0 (9 osztályzat)
Sági László 5,0 (9 osztályzat)
Héden Zoltán 4,9 (11 osztályzat)
Piller Ferenc 4,8 (13 osztályzat)
Rózsa István 4,8 (9 osztályzat)
Vincz György 4,5 (8 osztályzat)
Kovács Gyula 4,4 (6 osztályzat)

id. Szabó Miklós osztályzatai alapján.