Nyomtatás

Nyári tábor 2013

Nyári tábor

A támogatóknak és a szervezőknek ( Móri Szociális Alapszolgáltatási központ munkatársai: Váraczki Enikő és Marácziné Grüll  Ildikó , és az Isztiméri Önkormányzatnak)  köszönhetően 26 gyermek napközis táborban vehetett részt. A táborban résztvevő gyerekek ingyen, részvételi díj befizetése nélkül tölthettek el, programokban gazdag  3 napot.

Első nap délelőtt az ismerkedéssel és játékkal telt, majd délután Mórra mentünk, ahol a Strandon töltöttük el a délutánt. Második nap  lovaskocsi várta a gyerekeket az Isztiméri Kultúrháznál, és a Guttamási Lovasudvarig mentünk, ahol az udvar állataival ismerkedhettünk meg, majd a kecskefejés rejtelmeibe avattak be az udvar gazdái.  Majd szamaragolhatott minden gyermek..  A délutáni program az Isztiméri Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesülettel telt.  Itt a tűzoltó autóval, szertárral, ruházattal ismerkedhettek meg a gyerekek, majd a tűzoltás, tűzvédelem, honvédelem fontosságáról volt szó. A nap végén harci túra várta a gyerekeket, ami a Nagyhegy és a Szőlőhegy egy részét foglalta magába, ahol is aztán egy-egy megálláskor  egy-egy feladatot kellett megoldani a gyermekeknek.  A harmadik napon a reggeli torna után, akadályverseny vette kezdetét az Pittnerné Zámbó Zita tanárnő vezetésével. Délután tábordalt tanultak, majd hastánc előadáson és oktatáson vehettek részt a gyermekek, majd  a nap zárásaként az emléklapok, a versenyek helyezetteinek kihirdetése,

jutalmak átadása volt a program. Köszönet: az anyagi támogatóknak, a programok  befogadóinak,  a segítőknek, az önkénteseknek, a szülőknek, és mindenkinek aki bármilyen formában közreműködött a tábor megszervezésében, lebonyolításában.         Külön köszönet az Életet az éveknek Nyugdíjas Klub tagjainak és az Isztiméri Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesületnek.